فیلم آموزش نقاشی طبیعت بی جان به صورت کامل

فیلم آموزش نقاشی طبیعت بی جان به صورت کامل
نوع فایل
Mp4
حجم فایل
500 مگابایت
دسته بندی
300,000 تومان

نقاشی طبیعت بی جان از بی نظیرترین متدهای نقاشی است که در عکاسی نیز به کار می رود و یکی از مشهورترین آثار طبیعت بی جان در تمام دوران و به خصوص در قرن نوزدهم میلادی تابلوی گل های آفتاب گردان اثر ونسان ون گوگ نقاش بزرگ سبک ست امپرسیونیسم می باشد. این هنرمند بزرگ با استفاده از تنهای زرد و سبک خاص خود تحول و نوآوری عظیمی در این سبک ایجاد کرد و این اثر او یکی از ماندگارترین آثار هنری در تمام دوران شد. در این بخش از فروشگاه اینترنتی برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی دیگر از پکیج های آموزشی با عنوان فیلم آموزش نقاشی طبیعت بی جان به صورت قدم به قدم را در اختیار شما علاقه مندان به یادگیری نقاشی طبیعت بی جان قرار دهیم.

فیلم آموزش نقاشی طبیعت بی جان به صورت قدم به قدم

در فیلم آموزش نقاشی طبیعت بی جان شما علاقه مندان به صورت اصولی و گام به گام خواهید آموخت تا بهترین طرح ها را ترسیم کرده و به یک هنرمند واقعی تبدیل خواهید شد.

آموزش ۰ تا ۱۰۰ طراحی طبیعت بی جان

فیلم آموزش نقاشی طبیعت بی جان

آشنایی با طبیعت بی جان

نقاشی طبیعت بی جان یا نقاشی اشیای بی جان به اثری هنری گفته می‌شود که معمولاً اجسام غیرمتحرک را تصویر می‌کند. این اجسام اغلب اشیاء معمولی هستند که می‌توانند طبیعی باشد مانند گل، میوه، غذا، سنگ و صدف، و یا ساخته دست بشر باشند مانند کوزه، گلدان، لیوان، کتاب، جواهرات و زینت آلات، سکه و پیپ که در کنار هم چیده شده‌اند.

نقاشی طبیعت بی جان به عنوان یک نقاشی پایه و با توجه با سادگی نسبت به گرایش های دیگر می تواند یک شروع بسیار خوب برای هنرجویان و افراد علاقمند به آغاز نقاشی باشد. علیرغم سادگی، نقاشی طبیعت بی جان در عین حال در میان سبک های مختلف نقاشی بسیار پر اهمیت می باشد. اکثر اساتید حوزه آموزش هنر همواره آموزش یک هنرجوی تازه کار را با آموزش این سبک ریشه دار و بسیار مفید آغاز می نمایند. یادگیری مناسب این ژانر هنری می تواند تاثیرات بسیار مفیدی در دیگر سبک های پیش روی هنرجو در آینده داشته باشد.


پیشنهاد ویژه : فیلم آموزش نقاشی با خودکار به صورت کامل


طراحی خطی از اجسام و رعایت تناسبات در طبیعت بی جان یکی از موضوعات مهم این پکیج آموزشی است. هنرجویان بر اساس محتوای آموزشی جلسه و ویدئوها به صورت غیر حضوری یاد می گیرن چطور خوب ببینن و خوب ترسیم کنند.

جدول تنالیته و شناخت خاکستری ها رو هم به شکل مجازی آموزش می بینینید! با کمک جدول تنالیته هنرجو یک آمادگی اولیه در ترسیم انواع خاکستری ها پیدا می کند. ضمنا به این بهانه، اصول پایه ای مثل لایه به لایه کار کردن و حرکت از کمرنگ به پر رنگ رو یاد خواهید گرفت.

طراحی از احجام هندسی ساده یکی از مهمترین موضوعات آموزشی کلاس رو تشکیل می دهد. ترسیم موضوعاتی مثل کره ، استوانه ، مخروط و مکعب یک چالش بسیار خوب پیش از انجام طراحی های پیچیده تره. در اینباره کلی نکته کاربردی و ویدئوی مفید داره که داخل جلسه خواهید دید!

ما میخواهیم تعریفی از نقاشی یا طراحی طبیعت بی جان ارائه کنیم. می توان بدین صورت گفت که به تصویر کشیدن اشیاء بی جان و یا در اصطلاح زیبایی شناسی آن، اشیاء بی روح را طبیعت بی جان نامند. اشیاء عادی زندگی روزمره مانند غدا، گل، حیوانات مُرده، گیاهان، سنگ و صخره و یا مصنوعات و اشیاء ساخت دست بشر مانند ظروف، لیوان، کتاب و … اشیایی هستند که در نقاشی طبیعت بی جان موضوع قرار میگیرند.

توجه داشته باشید که به تصویر کشیدن حیوانات زنده در زیر مجموعه این سبک از نقاشی قرار نمی گیرد و شامل مبحثی جداگانه می باشد. در یونان و رم باستان و پس از آن در قرون وسطی و در ادامه پس از قرون شانزدهم و هفدهم میلادی این سبک به عنوان یک هنر پایه و پر اهمیت در میان هنرهای زیبا باقی ماند. یکی از بزرگترین مزایای این سبک آزادی بسیار هنرمند در انتخاب موضوعات دلخواه، ترکیب بندی مورد علاقه هنرمند و همینطور زمان نامحدود در به پایان رسیدن کار می باشد.

آموزش گام به گام نقاشی طبیعت بی جان

پکیج آموزش نقاشی طبیعت بی جان

اما واژه طبیعت بی جان به صورت رسمی در قرن شانزدهم میلادی با ظهور نقاشی هلندی به وجود آمد. واژه انگلیسی Still life نیز از کلمه هلندی stilleven گرفته شده است. مطمئنا قبل از این دوران نیز نقاشی طبیعت بی جان وجود داشته است. اما این سبک بیشتر به حالات مذهبی و سمبلی در جهت نمایش موضوعات دینی به کار گرفته می شده است.

اما پس از این دوران این گرایش هنری نیز به مانند بسیاری از هنرهای دیگر دستخوش تغییر و تحول شده و در رشته های بسیاری مانند گرافیک، عکاسی و ویدئو آرت نیز داخل شد. در دسته بندی هنری، نقاشی طبیعت بی جان جزو پایین ترین دسته ها قرار می گیرد اما در عین حال یکی از پر فروش ترین ژانرهای هنری می باشد.

همانطور که قبلا گفته شد دراین سبک از نقاشی موضوع اثر اشیاء می باشند و کار هنری پیرامون همین اشیاء می گردد. اما گذشته از این که یک تابلوی نقاشی می تواند مستقلا دارای گرایش طبیعت بی جان باشد می تواند در عین حال به صورت ترکیبی نیز به تصویر کشیده شود. برای مثال می توان موضوع فیگور انسان را با یک نقاشی طبیعت بی جان ترکیب کرد.

نقاشی طبیعت بی جان در قبرهای مصریان باستان بسیار مورد استفاده قرار میگرفته است. آنها بر این باور بوده اند که اشیاء و غذاهای به تصویر کشیده شده، در دنیای دیگر به شکل واقعی درآمده و شخص مرده می تواند آنها را مورد استفاده قرار دهد. در یونان باستان نیز هنرمندان اشیاء و ظروف را با مهارت قابل توجهی به تصویر می کشیده اند.

پریاکوس نقاش یونانی بوده که در این کار از مهارت خاص برخوردار بوده است. متاسفانه از آثار این هنرمند چیزی باقی نمانده. اما در تاریخ های مکتوب نقل آثار او موجود بوده و بعلاوه پلینویس فیلسوف و تاریخ دان رومی از وجود این نقاش یونانی خبر داده است.

همینطور نقاشی های بسیاری در این ژانر، در تمدن رم باستان کشف شده، این آثار شامل نقاشی های دیواری و موزاییک بوده که حالت دکوراتیو داشته اند. اما نکته قابل توجه در این آثار دارا بودن عمق و پرسپکتیو می باشد، این آثار در منطقه پمپی و بوسکو رئاله در ایتالیا کشف شده اند.

در قرن شانزدهم میلادی در نقاشی های طبیعت بی جان گل و غذا به عنوان سمبل های چهار فصل در آثار نقاشان نمایان شدند. تمام این موارد ذکر شده، پایه و اساسی برای به وجود آمدن رسمی این سبک از نقاشی در سالهای 1600 در کشور هلند شد.

اما اگر بخواهیم در تاریخ به جستجوی اولین نقاشی ها در این ژانر و به طور کلی اولین ایده نقاشی طبیعت بی جان بپردازیم، می بایست به دو نقاش بزرگ یونانی به نامهای زوکسیس و پارهاسیوس اشاره کنیم، جایی که این دو هنرمند به منظور رقابت با یکدیگر اقدام به تصویر کشیدن اشیاء بی جان کردند. در سال 1300 جوتو نقاش بزرگ ایتالیایی و شاگردانش شروع به کشیدن گل و اشیای تزینی بر روی دیوارها و تو رفتگی های دکوراتیو در ساختمانها کردند.

در سالهای پس از 1300، نقاشی در این سبک به کتابهای خطی در جهت تزیین و آراستن صفحات آن راه پیدا کرد. بسط و گسترش تکنیک نقاشی رنگ روغن توسط یان وان آیک و دیگر هنرمندان اروپای شمالی باعث بسط و پیشرفت نقاشی رئالیسم شد.

نقاشان شروع به ساخت و ساز آثار نقاشی نموده و از تکنیک نقاشی لایه ای برای هرچه واقعی تر و طبیعی تر جلوه دادن موضوعات استفاده کردند.

طبیعتا این تحولات به کیفیت و غنای این سبک نیز افزود. در سالهای 1495 لئوناردو دست به مطالعاتی وسیع برای به تصویر کشیدن میوه ها با تکنیک آبرنگ زد. همینطور آلبرشت دورر اقدام به نقاشی گیاهان کرد و آثاری را در این زمینه خلق نمود.

بعد از سالهای 1600 اکثر نقاشی های طبیعت بی جان در اندازه های کوچک اجرا می شدند. این مرحله یک دوره بسیار مهم در بسط و گسترش این ژانر بود. در قرن شانزدهم میلادی طبیعت بیش از پیش مورد توجه قرار گرفت، همینطور توده مردم به گیاهان و گیاه شناسی علاقمند شدند.

در این قرن همچنین طبقه بندی و تصویر گری گیاهان آغاز شد و دانشمندان برای آرشیو اطلاعات خود به بتصویر کشیدن گیاهان روی آوردند. همین امر باعث نیاز به هنرمندانی برای به تصویر کشیدن گیاهان، ظروف آنها و انواع گلها و میوها شد.

بعلاوه افراد ثروتمند به ایجاد کلکسیونی از حیوانات خشک شده و گیاهان علاقمند شده و دست به گرد آوری مجموعه وسیعی از اشیاء و گیاهان زدند، همین امر باعث به وجود آمدن مدلهایی بسیار مناسب برای تمرین و کار برای هنرمندان علاقمند به ژانر نقاشی طبیعت بی جان گشت.

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.